x-tim logistic trigano prikoliceFrancuska grupacija Trigano je evropski lider u proizvodnji i prodaji lakih auto-prikolica, budući da iz njihovih proizvodnih pogona godišnje izađe oko 120.000 jedinica.

x-tim logistic trigano prikolice

Na teritoriji Srbije, kompanija X-Tim Logistic iz Bačke Topole jedan je od najuspešnijih ovlašćenih prodavaca renomiranih francuskih prikolica, a u svojoj ponudi nudi čitav asortiman Trigano proizvoda.

x-tim logistic trigano prikolice

Bilo da vam treba laka prikolica sa jednom osovinom za manje i lakše predmete ili prevozite “ozbiljniji” teret koji zahteva dve osovine, Trigano prikolice pružaju najbolji odnos kvaliteta i uloženog novca u klasi do 750 kg.

x-tim logistic trigano prikolice

Pored dve osnovne verzije kada je u pitanju broj osovina, Trigano prikolice dolaze i u tri osnovne varijante bočnih stranica – P-serija od pocinkovanog lima, C-serija toplopocinkovanog lima ili D-serija od vodootporne špere.

x-tim logistic trigano prikolice

I to nije sve, jer je na samu prikolicu moguće montirati različite vrste nadogradnje, prema zahtevima kupca, od povišenja stranica do kompletnog “zatvaranja” tovarnog prostora samo ceradom ili arnjevima sa ceradom.

x-tim logistic trigano prikolice

Uostalom, najbolje je da nas posetite na adresi Senćanski put 9, Bačka Topola i da se na licu mesta, lično uverite u kvalitet Trigano prikolica i njihovu svestranost.

PR služba X-Tim Logistic