isuzu d-max x-tim logistic mobilna servisna radionicaPikap vozilo kao što je Isuzu D-Max, sam po sebi, predstavlja veoma svestran, višenamenski automobil, a ugradnjom specijalne dodatne opreme može se naročito prilagoditi potrebama čak i najzahtevnijih kupaca.

isuzu d-max x-tim logistic mobilna servisna radionicaNa zahtev kompanije AD Zobnatica, X-Tim Logistic je u saradnji sa firmom Sortimo Srbija kreirao mobilnu servisnu radionicu, gde je serijski D-Max Space Cab pretvoren u višenamensko servisno vozilo, sposobno za hitne intervencije i na nepristupačnim terenima.

isuzu d-max x-tim logistic mobilna servisna radionicaU tovarnom prostoru Space Cab verzije, koji je dugačak 1,85 metara i koji može da ponese nešto preko 1000 kilograma tereta, nalaze se specijalne klizne fioke, a oprema i alat su zaštićeni od neželjenih pogleda ugradnjom poklopca sa zatamnjenim bočnim staklima.

isuzu d-max x-tim logistic mobilna servisna radionicaZa opremanje ovog specijalnog servisnog vozila izbor je pao na renomirani nemački brend Sortimo, koji je lider u proizvodnji fioka i ormarića za mobilne radionice dok je većina alata koji se nalazi u fiokama poreklom iz poznate slovenačke firme Unior.

isuzu d-max x-tim logistic mobilna servisna radionicaPored alata, u tovarnom prostoru se nalazi i pomoćni agregat Honda GX390. U pitanju je vazdušno hlađen, četvorotaktni agregat, zapremine 390 kubnih centimetara, koji raspolaže sa 12 konjskih snaga, i kao takav, jedan je od najpopularnijih pomoćnih agregata danas u u svetu.

isuzu d-max x-tim logistic mobilna servisna radionicaViše informacija o ovom vozilu, ali i potencijalnim budućim specijalnim projektima možete dobiti na office@xtim.rs ili na telefon +381 64 841 39 00

PR služba X-Tim Logistic