isuzu x-tim logisticI ove godine, na Sajmu automobila u Beogradu DDOR BG CAR SHOW 06, Isuzu vozila imaju zapažen nastup, a na štandu od preko 350 m2, izloženo je čak pet D-Max pikapa u različitim nivoima opreme, od osnovnog Satellite do najvišeg Quasar paketa.

isuzu x-tim logisticPažnju naročito privlači atraktivni D-Max u Supernova paketu, sa mnoštvom dodatne lifestyle opreme renomirane firme Thule, u koje spadaju i krovni „prtljažnik“, kao i nosači za biciklove pozadi, iznad tovarnog prostora, koji je „zatvoren“ aluminijumskom roletnom.

isuzu x-tim logisticUz njega, svakako najinteresantniji posetiocima jeste i tzv. D-Max Monster Adventure, „obučen“ u specijalnu kamuflažnu foliju i prilagođen za najteže off-road ekspedicije. Većinu dodatne opreme, pre svega metalne branike i bočne pragove, „potpisala“ je poznata australijska firma Overland.

isuzu x-tim logisticPored D-Max pikapova, izložen je i kamion iz popularne Isuzu N-serije – model P75 K, ukupne bruto nosivosti do 7,5 tona, sa nadgradnjom u vidu trostranog kiper sanduka.

isuzu x-tim logisticKompletan program Isuzu vozila, od D-Max pikapova, preko kamiona N-serije od 3,5 i 7,5 tona, pa do F-serije kamiona od 11 do 14 tona nosivosti, podržan je i odličnim uslovima finansiranja koje je obezbedila kompanija Raiffeisen Leasing.

PR služba X-Tim Logistic