isuzu d-max najpouzdaniji pikap

Posle pobede na velikom testu prosečne potrošnje goriva pod nazivom MPG Marathon, kao i dobijanja laskave titule “Pikap godine” od strane poznatog britanskog časopisa WhatVan?, Isuzu D-Max je nedavno proglašen i za “Najpouzdaniji pikap” od strane specijalizovanog britanskog magazina Professional Pickup & 4×4.

isuzu d-max najpouzdaniji pikap

Ovu nagradu D-Max je dobio nakon iscrpnih testiranja, kako u redovnom saobraćaju, tako i u off-road vožnji, od strane žirija čiji su članovi specijalizovani u raznim oblastima auto-transporta, a ukupni utisak bio je veoma pozitivan, sa naročitim naglaskom na kvalitet izrade i izdržljivost vozila.

isuzu d-max najpouzdaniji pikap

U časopisu Professional Pickup & 4×4 takođe je naglašeno da je Isuzu kao proizvođač vozila, svoj renome izgradio još na modelu Trooper, te da ga održava na visokom nivou do dan-danas, a nakon velike ankete u kojoj je učestvovalo 407 vlasnika pikapova, model D-Max se pokazao kao najpouzdaniji i najbolji izbor u različitim uslovima eksploatacije.

isuzu d-max najpouzdaniji pikap

Prema istraživanju broja kvarova po godini eksploatacije vozila, Isuzu D-Max je ostvario rezultat od 0,167 FPY (Faults Per Year – kvarova po godini), što će reći da se prvi ozbiljniji kvar može očekivati tek nakon šest godina eksploatacije. Na drugom mestu je Toyota Hilux sa 0,194 FPY, treći Mitsubishi L200 sa 0,271 FPY, četvrti Ford Ranger sa 0,331 FPY dok je peti Volkswagen Amarok sa skorom 0,427 FPY, odnosno jednim ozbiljnijim kvarom već nakon dve i po godine korišćenja.

PR služba X-Tim Logistic