Serbian Road Trip 2018

Direktor kompanije X-Tim Logistic, Aleksandar Slijepčević, predaje ključeve test-vozila Isidoru Katiću

Dobro je poznato da je Srbija prepuna prirodnih lepota koje su, na našu veliku žalost, veoma malo poznate, a još manje iskorišćene na pravi način. Upravo u cilju promocije turističkih potencijala Srbije i prirodnih lepota, X-Tim Logistic, ovlašćeni prodavac i serviser Isuzu vozila, kao i IK Production, organizovali su Serbian Road Trip 2018. – svojevrsnu „travel“ avanturu od severa do juga Srbije.

Serbian Road Trip 2018

Ovo putovanje startovalo je iz Bačke Topole, ispred sedišta kompanije X-Tim Logistic, a put zatim vodi preko Bača, Bačke Palanke, Novog Sada, Sremske Mitrovice, pa prema zapadnom delu Srbije, put Šapca, Loznice, Tare, Zlatibora, Čačka…

Serbian Road Trip 2018

Odatle se avantura nastavlja ka centralnoj Srbiji, preko Kragujevca, Jagodine, pa sve do Niša, gde put skreće ka jugu, do Đavolje varoši, Kuršumlije, Vlasinskog jezera, Pirota… Povratak u Vojvodinu kreće preko istočne Srbije i Stare planine, Negotina, Zaječara, Đerdapa, pa sve do Vršca, Deliblatske peščare i povratka u Bačku Topolu.

Serbian Road Trip 2018

Na ovoj interesantnoj dvonedeljnoj “turneji”, glavni adut posade Isidor Katić/Ivan Petković biće Isuzu D-Max pikap, koji će se truditi da opravda svoj renome kada je reč o pouzdanosti, ali i sposobnosti da se izbori i sa najtežim terenima koji će svakako na iskušenje staviti ne samo ovaj popularni pikap, već i njegovu posadu.

Serbian Road Trip 2018

Press služba X-Tim Logistic