isuzu d-max x-tim logistic fk tsc

Da Isuzu D-Max nije samo radna mašina već i univerzalno, može se reći, čak i luksuzno pikap vozilo, potvrđuje i činjenica da je ovih dana, potpisan ugovor o sponzorstvu i saradnji između kompanije X-Tim Logistic, ovlašćenog prodavca i servisera Isuzu vozila i perspektivnog Fudbalskog kluba TSC iz Bačke Topole.

isuzu d-max x-tim logistic fk tsc

Kompanija X-Tim Logistic je prepoznala veliku energiju i posvećenost Fudbalskiog kluba TSC, koji se trenutno nalazi u Prvoj ligi, ali je istakao ozbiljnu kandidaturu za ulazak u Super Ligu Srbije. Koliko je celokupan projekat ozbiljan, potvrđuje i podatak da je trenutno u toku izgradnja fudbalskog stadiona po FIFA standardima, dok fudbalska akademija već uveliko funkcioniše.

isuzu d-max x-tim logistic fk tsc

Stručnom štabu i fudbalerima isporučena su vozila Isuzu D-Max u tri različita nivoa opreme – od srednjeg Solar pa do najluksuznijeg Quasar, svi u novoj, atraktivnoj boji Sapphire Blue i naravno, brendirani prepoznatljivim TSC simbolima.

isuzu d-max x-tim logistic fk tsc

Prilikom primopredaje vozila, promovisan je i slogan ovog sponzorstva pod nazivom TOP FORMA, koji ne samo da odslikava visoke ciljeve Fudbalskog kluba TSC, već i u najkraćem definiše svestrano pikap vozilo, kakvo je Isuzu D-Max.

isuzu d-max x-tim logistic fk tsc

Zvanična promocija ove saradnje, kao i svečana primopredaja najluksuznije opremljenog modela biće održana na predstojećem Međunarodnom salonu automobila u Beogradu, 25. marta u 12.00 časova, na Isuzu štandu, u Hali 4, Beogradskog sajma.

Press služba X-Tim Logistic