Naše preduzeće je 2012. godine dobilo tu privilegiju od strane uvoznika kompanije TAB d.o.o., da postale ovlašteni prodavac i serviser slovenačkih TOPLA, VESNA i TAXXON akumulatora.

Savremena tehnologija izrade i izuzetna pouzdanost doprineli su da ovi akumulatori budu savršen izbor za upotrebu na svim putničkim i teretnim vozilima.

Sva vozila u vlasništvu naše kompanije koriste TOPLA, VESNA ili TAXXON akumulatore. Izuzetno su se dobro pokazali u teškim uslovima exploatacije (kao što su šesta startovanja motora na graničnim prelazima, upotreba webasto grejača u zimskom periodu, upotreba frižidera u letnjem periodu) sa kojima se susrećemo u svakodnevici medjunarodnog transporta.

Akumulatori koje distribuiramo

TOPLA

Topla EcoDry AGM akumulatori su ventilski regulisani, olovno – kiselinskog sastava i namenjeni su naprednim stop-go sistemima sa velikim brojem potročima i konvertorima kočione sile u električnu. To su VRLA AGM akumulatori i poseduju maksimalne karakteristike. Ćelije su su zatvorene posebnim ventilima i dok je elektrolit apsorbovan u specijalne staklaste separatore (AGM). Odušci ploča održavaju ćelije pod pritiskom.

VESNA

Vesna PREMIUM akumulatori objedinjavaju sve najnovije inovacije u Ca/Ca tehnologiji proizvodnje, Što obezbeđuje impresivne startne sposobnosti i superioran izvor napajanja za sva vozila najnovije generacija sa visokim zahtevima po pitanju električne energije. SMF zatvoreni sistem kućišta obezbeđuje sigurnost prilikom prevrtanja i sprečava izlivanje elektrolita što je doprinelo da kod ove vrste akumulatora nije potrebno nikako održavanje.

TAXXON

Taxxon akumulatori putničkog programa su u potpunosti izraženi u Ca/Ca tehnologiji ekspandiranja i kao takvi predstavljaju odličan izbor za sva vozila koja zahtevaju pouzdan start na niskim temperaturama sa ne tako velikim brojem električnih potrošača. Zahvaljujućii odličnom odnosu cene naspram karakteristika, idealan su izbor za vozila starije proizvodnje. Svi akumulatoru Taxxon putničkog programa su izraženi u SMF tehnologiji, odnosno u potpunosti su bez održavanja.

PITAJTE NAS