Logistika

Sektor logistike je motor koji pokreće naše preduzeće

Sa sopstvenom flotom poslednje generacije i velikim brojem pouzdanih podizvođača, spremni smo da izađmo u susret svim zahtevima klijenta. Spoj mladosti i iskustva predstavlja osnov napretka nase kompanije kao i konstantno kadrovsko usavršavanje sa ciljem da idemo u korak sa najuspešnijim evropskim kompanijama u branši. Sve pošiljke nalaze se pod monitoringom 24 casa uz praćenje kvaliteta rada i redovnu komunikaciju sa klijentom.

Pored punih utovara (Full Truck Load), nudimo i mogucnost zbirnih utovara (Less Than full Truck) koje omogucavaju klijentima da pronađu adekvatan vid transporta u zavisnosti od trenutnih potreba.

Takodje našim klijentima je omogućena usluga skladištenja robe u našim magacinima.

FTL (Full Truck Load)

Organizaciju FTL (Full Truck Load) pokrivamo sa velikim brojem raspoloživih kamiona na dnevnom nivou. Pratimo razvoj domaćih kompanija koje na godišnjem nivou imaju ozbiljan broj, kako izvoznih, tako i uvoznih tura i trudimo se iz godine u godine da svojom kvalitetnom uslugom budemo ozbiljan oslonac u njihovim budućim planovima. Flota kojom raspolažemo je opremljena GPS uređajima što omogućava praćenje pošiljaka u realnom vremenu i pruža klijentu dodatnu sigurnost u toku same realizacije zahteva.

LTL (Less than full truck)

Organizacija LTL (Less than full truck) predstavlja uslugu pri kojoj pokušavamo da omogućimo klijentu da izbegne angažovanje solo kamiona i da po povoljnijoj ceni, a uz isti kvalitet usluge, dobije svoju robu u dogovoreno vreme. Realizaciju ovih utovara organizujemo sa postojećm FTL flotom, tako da su rešenja koja vam se nude svakako konkurentna.