O nama

Uspeh zasnovan na postepenom rastu

Naš put uspeha zasnovan je na postepenom rastu. Preduzeć X-Tim osnovano je 2001 godine. Poceli smo kao X-Tim Transport sa jednim kamionom a kasnije se vremenom transformisali u sadašnji oblik poslovanja. Trenutno obavljamo poslove međunarodnog transporta sa 22 vozila različitih kapaciteta. Pored nase osnovne delatnosti, tokom godina, uveli smo i nove usluge koje pružamo našim klijentima, mogućnost uskladištenja robe, carinsko posredovanje, servis za putnička i teretna vozila, perionica za putnička i teretna vozila, prodaja i servisiranje TOPLA akumulatora, prodaja i servisiranje ISUZU i DFSK vozila.

Nasa kompanija i svi zaposleni u njoj se trude da svakim danom unaprede svoje poslovanje i da svojim klijentima posvete maksimalnu pažnju i pruže najbolju moguću uslugu.

Izdvajamo iz ponude

K01H

K01H lako komercijalno vozilo namenjeno je poslovima koja uključuju prenošenje tereta, opreme za rad ili dostavljanje materijala razne vrste, a zbog svojih kompaktnih dimenzija i velike okretnosti idealno je za grad. Proces parkiranja je brz i jednostavan zahvaljujući visokoj kabini i preglednosti kojiu pruža, a mali ugao skretanja točkova za 180 stepeni obezbeđuje brzo i lako manevrisanje kroz gradske gužve i uske ulice.

Saznaj više…

TOPLA

Topla EcoDry AGM akumulatori su ventilski regulisani, olovno-kiselinskog sastava i namenjeni su naprednim stop-go sistemima sa velikim brojem potrošačima i konvertorima kočione sile u električnu. To su VRLA AGM akumulatori i poseduju maksimalne karakteristike. Ćelije su su zatvorene posebnim ventilima i dok je elektrolit apsorbovan u specijalne staklaste separatore (AGM). Odušci ploča održavaju ćelije pod pritiskom.

DFSK V21

DFSK V21 dostavni kamion single cab, šampion je nosivosti u odnosu na vozila u svojoj klasi. Nosivost od 1000 kg uz malu sopstvenu težinu, čine ovo vozilo udobnim i funkcionalnim partnerom u poslu.

Pristupačnost, fleksibilnost kao i veliki tovarni prostor na jednom mestu predstavljaju idealno rešenje za poslove nošenja tereta, materijala ili opreme za rad. Motor od 1300 kubika sa obrtim momentom od 102 Nm, obezbeđuje nizak nivo potrošnje, dok je krug okretanja od 5.5m idealan za gradske ulice. Vozilo je opremljeno sledećom opremom: ABS, klima uređaj, servo upravljač, elektronske podizače stakala i dnevna svetla.

Saznaj više…