• SPAVAĆE KAPSULE
  Udobnost na vrhu
  • Svako ko je imalo upoznat sa kamionskim transportom, naročito onim na dužim relacijama, svakako zna da je jedna od ključnih stvari za uspešno obavljenu turu uvek odmoran i koncentrisan vozač, sposoban da u svakom trenutku ovlada „mašinom“ koja mu je poverena. A da bi vozač bio odmoran, neophodno je obezbediti mu prostor gde će moći da se odmori.

   Zato se kao idealno rešenje nameću spavaće kapsule koje je moguće naknadno ugraditi na vozila koja to serijski ne poseduju i tako vozaču pružiti komforan prostor za odmor i spavanje.

   Kompanija X-Tim Logistic iz Bačke Topole, pored toga što se bavi domaćim i međunarodnim transportom, na domaćem tržištu zastupa kvalitetne spavaće kapsule Balu i Csani, namenjene različtitim vrstama komercijalnih vozila.

   Pored stručne montaže, naše saradnici završavaju sve potrebne procedure vezane za atestiranje spavaćih kapsula. Kao opciju prilikom ugradnje spavaćih kapsula, nudimo grejače prostora, renomiranog nemačkog proizvođača Eberspaecher, za koje smo ovlašćeni zastupnici.

   U ponudi imamo modele za vozila kategorije do 3.5 tona (Balu Kombi) i za vozila od 7,5 - 18 tona (Balu Cargo)

  Ime: Aleksandar Slijepčević