• TRANSPORT
  TRANSPORT
  • Sektor logistike je motor koji pokreće naše preduzeće
   Sa sopstvenom flotom poslednje generacije i velikim brojem pouzdanih podizvođača, spremni smo da izađemo u susret svim zahtevima klijenata. Spoj mladosti i iskustva predstavlja osnov napretka naše kompanije, kao i konstantno kadrovsko usavršavanje sa ciljem da idemo u korak sa najuspešnijim evropskim kompanijama u branši. Sve pošiljke nalaze se pod monitoringom 24 časa uz praćenje kvaliteta rada i redovnu komunikaciju sa klijentom. Pored punih utovara, nudimo i mogućnost zbirnih utovara koje omogućavaju klijentima da pronađu adekvatan vid transporta u zavisnosti od trenutnih potreba.

    

   Skladištenje robe
   Sa dve decenije iskustva,naša logistika omogućava vrhunsko servisiranje korisnika naših usluga, kombinacijom različitih rešenja. Pomenuta logistička rešenja prilagođena su potrebama naših klijenata. Stručni tim vrhunskih operativaca vodi računa o robi, a skladišta i roba u njima su osigurani od svih rizika, uz kontinuirano obezbedjenje i video nadzor. Sve operacije se odvijaju uz poštovanje najviših standarda, što doprinosi visokom nivou kvaliteta pružene usluge.

    

   Naša misija
   Dugoročno opredeljenje naše kompanije bazirano je na težnji da odgovori na specifične i zahtevne potrebe tržišta, primena naprednih tehnologija, kao i društveno odgovorno poslovanje Lista zadovoljnih klijenata je velika, a naša želja za napredovanjem još veća...

  Ime: Atila Suhanko