• TOPLA AKUMULATORI
  TOPLA AKUMULATORI
  • TOPLA  AGM STOP&GO

   Topla AGM Stop&Go akumulatori su ventilski regulisani, olovno-kiselinskog sastava i namenjeni su naprednim stop&go sistemima sa velikim brojem potrošačima i konvertorima kočione sile u električnu. To su VRLA AGM akumulatori i poseduju maksimalne karakteristike. Ćelije su su zatvorene posebnim ventilima i dok je elektrolit apsorbovan u specijalne staklaste separatore (AGM). Odušci ploča održavaju ćelije pod pritiskom.

   Garantni rok od datuma kupovine iznosi 40 meseci

    

   TOPLA EFB STOP&GO

   Topla EFB stop&go akumulatori su proizvedeni u Ca/Ca potapajućoj tehnologiji izrade, predstavljajući superioran i pouzdan izvor napajanja usled rastućih potreba savremenih automobila poslednje generacije sa Start-Stop sistemima. 

   Topla EFB stop&go akumulatori obezbeđuju duplo veći broj ciklusa punjenja i pražnjenja u odnosu na obične akumulatore, a samim tim mogu i duže trpeti praženja bez gubitka u funkionalnosti i prvobitnih karakteristika. Neki od modela automobila koji podržavaju ovu tehnologiju su Fiat 500, Toyota Yaris, Mercedes A clase, BMW 1 and 3 Serie, Audi A2, Mini, Volkswagen Pasat  

   Garantni rok od datuma kupovine iznosi 36 meseci. 

    

   TOPLA  TOP 

   Topla TOP akumulatori su proizvedeni u Ca/Ca tehnologiji ekspandiranja. Odlikuju ih veoma visoke startne sposobnosti kao i najviši kvalitet izrade te su pogodni za upotrebu u vozilima novije proizvodnje sa velikim brojem električnih potrošača. Zahvaljujući izuzetno niskoj potrošnji destilovane vode i specijalnom dvostruko lavirintnom poklopcu, kako i specijalnoj konstrukciji kutije, održavanje nije potrebno, odnosno moguće. Jedna od dodatnih prednosti predstavlja i “magično oko” pomoću koga se u svakom momentu može utvrditi stanje u kom se akumulator nalazi.

   Topla TOP akumulatori se takođe proizvode u verzijama za montažu u vozila Azijske proizvodnje.

   Garantni rok od datuma kupovine iznosi 40 meseci.

    

   TOPLA ENERGY

   Topla Energy akumulatori su proizvedeni u Ca/Ca tehnologiji ekspandiranja, dok je Topla Truck hibridnog Sb/Ca sastava. Savremena tehnologija izrade i izuzetna pouzdanost doprineli su da Topla akumulatori budu savršen izbor za upotrebu na svim putničkim i teretnim vozilima.

   Garantni rok od datuma kupovine iznosi 36 meseci, odnosno 24 meseca za teretni program.

    

  Ime: Aleksandar Slijepčević