• Kamionski tovarni sanduk za ISUZU D-Max N60
  Serijski tovarni prostor novog ISUZU D-Max vam nije dovoljno prostran? X-Tim nudi rešenje i za to!
  • Ukoliko vam standardni tovarni sanduk novog ISUZU D-Max N60, iako jedan od vodećih u klasi po svojim dimenzijama i iskorišćenju prostora, nije dovoljno prostran, X-Tim ima rešenje i za takvu vrstu problema budući da klijentima nudimo i specijalnu nadgradnju u vidu kamionskog sanduka.

   Pomenuta nadgradnja ima ravan pod, dimenzija 1900 x 2000 milimetara, izrađen od vodootpornog špera u protivkliznoj konfiguraciji ili rebrastog aluminijuma (opciono). Karakteriše je aluminijumska pomoćna šasija, kao i čelični stubovi napred i pozadi, između kojih se nalaze tri oborive aluminijumske stranice, visine 400 mm.

   Dimenzije tovarnog prostora od gotovo četiri kvadratna metra dovoljne su da se taman smeste tri euro-palete. Takođe, zadnja stranica je, radi lakšeg ulaska u nadogradnju, opremljena i preklopnim nogostupom, a na sve tri obarajuće stranice, nalaze se i gumeni odbojnici.

   Budući da se standardni tovarni prostor u potpunosti skida sa vozila, nova nadgradnja poseduje sopstvene PVC blatobrane za zadnje točkove sa tzv. “zavesicama”, a pozadi se nalazi i zaštita od podletanja, na kojoj su montirane zadnje svetlosne grupe. Ono što takođe treba naglasiti jeste da su svi serijski senzori bezbednosnih sistema novog D-Max zadržani, i u funkciji.

   Još jedna veoma važna činjenica jeste da je kompletna nadgradnja atestirana u Srbiji i da vozilo opremljeno njom bez problema prolazi tehnički pregled i može da se registruje. Veoma bitan podatak jeste i izuzetno kratak rok isporuke, koji se kreće oko 10 dana.

   Za više informacija o samoj nadgradnji, cenama, kao i mogućnostima prilagođavanja drugim pikap modelima, molimo vas da nas kontaktirate na 024 713 200; 064 841 3900 ili isuzu.xtim@gmail.com.


   Press služba X-Tim Logistic

 • Isuzu D-Max zvanično vozilo Fudbalskog kluba TSC
  Isuzu D-Max zvanično vozilo Fudbalskog kluba TSC
  • Da Isuzu D-Max nije samo radna mašina već i univerzalno, može se reći, čak i luksuzno pikap vozilo, potvrđuje i činjenica da je ovih dana, potpisan ugovor o sponzorstvu i saradnji između kompanije X-Tim Logistic, ovlašćenog prodavca i servisera Isuzu vozila i perspektivnog Fudbalskog kluba TSC iz Bačke Topole.

   Kompanija X-Tim Logistic je prepoznala veliku energiju i posvećenost Fudbalskiog kluba TSC, koji se trenutno nalazi u Prvoj ligi, ali je istakao ozbiljnu kandidaturu za ulazak u Super Ligu Srbije. Koliko je celokupan projekat ozbiljan, potvrđuje i podatak da je trenutno u toku izgradnja fudbalskog stadiona po FIFA standardima, dok fudbalska akademija već uveliko funkcioniše.

   Stručnom štabu i fudbalerima isporučena su vozila Isuzu D-Max u tri različita nivoa opreme – od srednjeg Solar pa do najluksuznijeg Quasar, svi u novoj, atraktivnoj boji Sapphire Blue i naravno, brendirani prepoznatljivim TSC simbolima.

   Prilikom primopredaje vozila, promovisan je i slogan ovog sponzorstva pod nazivom TOP FORMA, koji ne samo da odslikava visoke ciljeve Fudbalskog kluba TSC, već i u najkraćem definiše svestrano pikap vozilo, kakvo je Isuzu D-Max.

   Zvanična promocija ove saradnje, kao i svečana primopredaja najluksuznije opremljenog modela biće održana na predstojećem Međunarodnom salonu automobila u Beogradu, 25. marta u 12.00 časova, na Isuzu štandu, u Hali 4, Beogradskog sajma.

    

   Press služba X-Tim Logistic

 • JP Vojvodinašume nabavilo pet novih Isuzu D-Max vozila
  JP Vojvodinašume nabavilo pet novih Isuzu D-Max vozila
  • Prepoznajući kvalitet robusnog Isuzuovog pikapa D-Max, kojeg već par godina unazad ima u svom voznom parku, javno preduzeće “Vojvodinašume” je ovih dana nabavilo novi kontigent od pet vozila pomenutog tipa, specijalno opremljenih za teške uslove eksploatacije pri zadatku očuvanja prirode na području Vojvodine.

   Svih pet isporučenih vozila je u osnovnom Satellite paketu opreme, kojem je pridodata dodatna oprema posebno prilagođena uslovima eksploatacije koji čekaju ove pikapove na teritoriji Vojvodine.

   Napred se nalazi vitlo za izvlačenje, vučne sile preko 4 tone dok se pozadi, na specijalnom rol-baru, montiranom na sanduk tovarnog prostora, nalazi još jedno vitlo, nešto manje vuče snage, namenjeno navlačenju lovine u tovarni prostor.

   Vozila su opremljena i kukom za vuču kojom je moguće vući prikolicu ukupne mase do 3500 kilograma, a tu je čak i tzv. snorkel – specijalni izvučeni usis vazduha za motor kako bi vozilo moglo da savladava i dublje vodene prepreke.

   Naravno, sve ovo ne bi bilo kompletno da vozilo nije opremljeno i terenskim gumama BF Goodrich All-Terrain, koje pomažu u savladavanju teških vojvođanskih terena. Ovom nabavkom, broj Isuzu D-Max pikapova u službi “Vojvodinašuma” prešao je cifru od 10 vozila.

    

   Press služba X-Tim Logistic

 • Spavaće kapsule za komercijalna vozila
  Spavaće kapsule za komercijalna vozila
  • Svako ko je imalo upoznat sa kamionskim transportom, naročito onim na dužim relacijama, svakako zna da je jedna od ključnih stvari za uspešno obavljenu turu uvek odmoran i koncentrisan vozač, sposoban da u svakom trenutku ovlada „mašinom“ koja mu je poverena.

   A da bi vozač bio odmoran, neophodno je obezbediti mu uslove za to, odnosno obezbediti mu prostor gde će moći da se odmori i, ono što je izuzetno bitno kod kamiona preko 3,5 tona nosivosti na dužim relacijama, da prespava kada mu po propisima, istekne vreme predviđeno za vožnju.

   Ukoliko kamioni već nisu opremljeni kabinom koja poseduje prostor za odmor, odnosno krevet za spavanje, jedno od rešenja jesu hoteli i moteli. No, imajući u vidu cenu prenoćišta, oni baš i nisu isplativa solucija, i koriste se baš u krajnjoj nuždi.

   Zato se kao idealna alternativa nameću tzv. spavaće kapsule (sleeper pods) koje je moguće ugraditi na vozila koja serijski ne dolaze sa prostorom predviđenim za odmor i tako vozaču pružiti prostor za odmor i spavanje, kako bi, kada dođe vreme za vožnju, bio uvek odmoran za volanom.

   Kompanija X-Tim Logistic iz Bačke Topole, pored toga što se bavi domaćim i međunarodnim transportom, kao i prodajom i servisiranjem vozila marke Isuzu, na domaćem tržištu zastupa i kvalitetne spavaće kapsule Balu i Csani, namenjene različtitim vrstama komercijalnih vozila koje je nedavno predstavila na Truck Business Fair 2018 u Beogradu, održanom u okviru 18. godišnje skupštine Poslovnog udruženja Međunarodni transport (PUMED).

   Osnovni model jeste Balu Kombi, koji je namenjen vozilima bruto nosivosti do 3,5 tona, a obuhvata šasije na bazi kombi vozila kao što su Renault Master, FIAT Ducato, Peugeot Boxer, Mercedes Sprinter, itd. Težina Balu Kombi je 55 kilograma, a dimenzije spavaćeg prostora 2 m x 1 m. Proizvod poseduje TÜV sertifikat, a cena ove spavaće kapsule sa ugradnjom iznosi 1900 evra + PDV.

   Verzija namenjena većim vozilima, nosivosti od 7,5 do 18 tona bruto, jeste Balu Cargo, mase 80 kilograma, koji je namenjen kamionima kao što su IVECO Euro Cargo, Mercedes Atego, itd. Dimenzije spavaćeg prostora su 2,1 m x 1,3 m dok je visina kapsule 1,2 metra. Balu Cargo poseduje TÜV serfitikat, a cena sa ugradnjom iznosi 2150 evra + PDV.

   Treći model jeste Csani Master – proizvod mase 120 kilograma, napravljen specijalno za Renault Master, koji produžava standardnu kabinu i omogućava ugradnju dva ležaja iza vozača, dimenzija 2m x 0,6 m. Csani Master takođe poseduje TÜV serfitikat, a cena ove spavaće kapsule sa ugradnjom iznosi 3300 evra + PDV.

   Kada već spominjemo ugradnju, treba reći da je ona uračunata u cenu, a podrazumeva ugradnju u servisu kompanije X-Tim Logistic dok je uz doplatu, moguće izvršiti ugradnju i u objektu naručioca. Sama montaža zahteva jedan dan, plus period sušenja koji ne bi smeo da bude kraći od pet sati.

   Više informacijama o pomenutim spavaćim kapsulama možete dobiti na 024 713 200 ili xtimlogistic@gmail.com.

    

   Press služba X-Tim Logistic

 • ISUZU D-Max Serbian Road Trip 2018.
  ISUZU D-Max Serbian Road Trip 2018.
  • Dobro je poznato da je Srbija prepuna prirodnih lepota koje su, na našu veliku žalost, veoma malo poznate, a još manje iskorišćene na pravi način. Upravo u cilju promocije turističkih potencijala Srbije i prirodnih lepota, X-Tim Logistic, ovlašćeni prodavac i serviser Isuzu vozila, kao i IK Production, organizovali su Serbian Road Trip 2018. – svojevrsnu „travel“ avanturu od severa do juga Srbije.

   Ovo putovanje startovalo je iz Bačke Topole, ispred sedišta kompanije X-Tim Logistic, a put zatim vodi preko Bača, Bačke Palanke, Novog Sada, Sremske Mitrovice, pa prema zapadnom delu Srbije, put Šapca, Loznice, Tare, Zlatibora, Čačka.

   Odatle se avantura nastavlja ka centralnoj Srbiji, preko Kragujevca, Jagodine, pa sve do Niša, gde put skreće ka jugu, do Đavolje varoši, Kuršumlije, Vlasinskog jezera, Pirota… Povratak u Vojvodinu kreće preko istočne Srbije i Stare planine, Negotina, Zaječara, Đerdapa, pa sve do Vršca, Deliblatske peščare i povratka u Bačku Topolu.

   Na ovoj interesantnoj dvonedeljnoj “turneji”, glavni adut posade Isidor Katić/Ivan Petković biće Isuzu D-Max pikap, koji će se truditi da opravda svoj renome kada je reč o pouzdanosti, ali i sposobnosti da se izbori i sa najtežim terenima koji će svakako na iskušenje staviti ne samo ovaj popularni pikap, već i njegovu posadu.

    

   Press služba X-Tim Logistic

 • Isuzu D-Max CHX Capriolo Hunting Edition
  Isuzu D-Max CHX Capriolo Hunting Edition
  • Kompanija X-Tim Logistic iz Bačke Topole, ovlašćeni prodavac i serviser vozila marke Isuzu, nedavno je udružila snage sa jednim od najpoznatijih lifestyle brendova na srpskom tržištu, kompanijom Capriolo, takođe iz Bačke Topole, te predstavila atraktivnu specijalnu verziju popularnog pikapa Isuzu D-Max pod nazivom CHX Capriolo Hunting Edition, koja će svakako biti najinteresantnija lovcima, ali i svim drugim ljubiteljima odlazaka u prirodu i off-road avantura.

   Kompanija Capriolo, domaćoj javnosti poznata pre svega po izuzetno bogatoj ponudi bicikala, u svom asortimanu nudi i lovačku i pecarošku opremu, te je, samim tim, odmah prepoznala potencijal ovog vida personalizacije vozila.

   Ta personalizacija obuhvata ne samo specijalnu foliju po želji klijenta, kako bi se vozilo što bolje „utopilo“ u prirodni ambijent, već i dodatnu opremu koja obuhvata prednji bul-bar, specijalni rol-bar pozadi na kojem se nalazi montirano vitlo koje služi za lakše uvlačenje lovine u tovarni prostor, dok je za noćne akcije od velike pomoći LED svetlosni panel, koji bukvalno pretvara noć u dan.

   Naravno, sve ovo ne bi bilo kompletno da Capriolov D-Max nije opremljen terenskim pneumaticima BF Goodrich All-Terrain, koji mu omogućavaju da se snađe na gotovo svakoj vrsti podloge. Za one koji planiraju zaista nesvakidašnje avanture, kompanija X-Tim nudi čak i ekstremnije „gume“ BF Goodrich Mud-Terrain, pa čak i specijalni, izvučeni usisnik vazduha, tzv. snorkel, u slučaju da je neophodno „gaziti“ dublje vodene prepreke u lovačkim pohodima.

   No, ono što je najbolje od svega jeste fleksibilnost celokupnog paketa, jer X-Tim potencijalnim klijentima pruža ne samo mogućnost personalizacije postojećeg vozila, u skladu sa određenim potrebama, već je moguće kupiti i potpuno novi Isuzu D-Max, u jednom od čak šest različitih nivoa serijske opreme, te ga zatim personalizovati, odnosno prilagoditi svojim željama i uslovima rada.

   Drugim rečima, da li ćete odabrati tamno zelenu, tamno sivu ili maskirnu foliju, ili ga ostaviti u fabričkoj boji, izbor je na vama, baš kao i kada je reč o bilo kojoj stavki na bogatom spisku dodatne opreme za ovaj legendarni japanski pikap.

   Više informacija o ovoj specijalnoj verziji, kao i kompletnom paketu personalizacije možete dobiti na office@xtim.rs, isuzu.xtim@gmail ili telefon +381 64 841 39 00.

    

   Press služba X-Tim Logistic

 • Isuzu D-Max proglašen za najpouzdaniji pikap
  Isuzu D-Max proglašen za najpouzdaniji pikap
  • Posle pobede na velikom testu prosečne potrošnje goriva pod nazivom MPG Marathon, kao i dobijanja laskave titule “Pikap godine” od strane poznatog britanskog časopisa WhatVan?, Isuzu D-Max je nedavno proglašen i za “Najpouzdaniji pikap” od strane specijalizovanog britanskog magazina Professional Pickup & 4×4.

   Ovu nagradu D-Max je dobio nakon iscrpnih testiranja, kako u redovnom saobraćaju, tako i u off-road vožnji, od strane žirija čiji su članovi specijalizovani u raznim oblastima auto-transporta, a ukupni utisak bio je veoma pozitivan, sa naročitim naglaskom na kvalitet izrade i izdržljivost vozila.

   U časopisu Professional Pickup & 4×4 takođe je naglašeno da je Isuzu kao proizvođač vozila, svoj renome izgradio još na modelu Trooper, te da ga održava na visokom nivou do dan-danas, a nakon velike ankete u kojoj je učestvovalo 407 vlasnika pikapova, model D-Max se pokazao kao najpouzdaniji i najbolji izbor u različitim uslovima eksploatacije.

   Prema istraživanju broja kvarova po godini eksploatacije vozila, Isuzu D-Max je ostvario rezultat od 0,167 FPY (Faults Per Year – kvarova po godini), što će reći da se prvi ozbiljniji kvar može očekivati tek nakon šest godina eksploatacije. Na drugom mestu je Toyota Hilux sa 0,194 FPY, treći Mitsubishi L200 sa 0,271 FPY, četvrti Ford Ranger sa 0,331 FPY dok je peti Volkswagen Amarok sa skorom 0,427 FPY, odnosno jednim ozbiljnijim kvarom već nakon dve i po godine korišćenja.

    

    

   PR služba X-Tim Logistic

 • Usluga zamene auto-stakala
  Usluga zamene auto-stakala
  • X-Tim Logistic Autocentar iz Bačke Topole, pored toga što je ovlašćeni prodavac i serviser Isuzu vozila, kao i lakih Trigano prikolica, vrši i usluge zamene auto-stakala za gotovo sve tipove vozila, bilo da je u pitanju putnički ili teretni program.

   Usluga se vrši u saradnji sa firmom Auto-stakla Ivanić, iz Novog Sada, a obučeno osoblje ugrađuje stakla vodećih proizvođača među kojima su Sekurit Saint GobainPilkingtonNordGlassGuardian AutomotiveAGC AutomotiveSplintexHSPMA ToolsICOR Belgium SA, i drugi.

   Veliki asortiman auto-stakala renomiranih evropskih proizvođača, vrhunska usluga i montaža koju odlikuje brzina, kvalitet i profesionalnost, glavni su razlozi što su mnogobrojna fizička lica, ali i transportna preduzeća, naši redovni klijenti.

    

    

   PR služba X-Tim Logistic

 • Isuzu vozila na Sajmu automobila u Beogradu
  Isuzu vozila na Sajmu automobila u Beogradu
  • I ove godine, na Sajmu automobila u Beogradu DDOR BG CAR SHOW 06, Isuzu vozila imaju zapažen nastup, a na štandu od preko 350 m2, izloženo je čak pet D-Max pikapa u različitim nivoima opreme, od osnovnog Satellite do najvišeg Quasar paketa.

   Pažnju naročito privlači atraktivni D-Max u Supernova paketu, sa mnoštvom dodatne lifestyle opreme renomirane firme Thule, u koje spadaju i krovni „prtljažnik“, kao i nosači za biciklove pozadi, iznad tovarnog prostora, koji je „zatvoren“ aluminijumskom roletnom.

   Uz njega, svakako najinteresantniji posetiocima jeste i tzv. D-Max Monster Adventure, „obučen“ u specijalnu kamuflažnu foliju i prilagođen za najteže off-road ekspedicije. Većinu dodatne opreme, pre svega metalne branike i bočne pragove, „potpisala“ je poznata australijska firma Overland.

   Pored D-Max pikapova, izložen je i kamion iz popularne Isuzu N-serije – model P75 K, ukupne bruto nosivosti do 7,5 tona, sa nadgradnjom u vidu trostranog kiper sanduka.

   Kompletan program Isuzu vozila, od D-Max pikapova, preko kamiona N-serije od 3,5 i 7,5 tona, pa do F-serije kamiona od 11 do 14 tona nosivosti, podržan je i odličnim uslovima finansiranja koje je obezbedila kompanija Raiffeisen Leasing.

    

    

   PR služba X-Tim Logistic

 • Sajamski popusti za Isuzu D-Max
  Sajamski popusti za Isuzu D-Max
  • U susret predstojećem Sajmu automobila u Beogradu DDOR BG CAR SHOW 06, kompanija X-Tim Logistic potencijalnim kupcima nudi čitavu gamu Isuzu D-Max pikapa, i to po nižim, sajamskim cenama koje važe od 19. marta ove godine, pa sve do kraja meseca.

   Svi klijenti koji u tom periodu rezervišu svoj D-Max, stižu pravo na atraktivni sajamski popust, bez obzira na paket opreme vozila! Više informacija možete dobiti na +381 64 841 39 00 ili office@xtim.rs.

    

    

   PR služba X-Tim Logistic