• Isuzu M 55
  • Isuzu M55 laki kamion ukupne mase 5.5 tona rezultat je dugogodišnje Isuzu tradicije kvaliteta i pouzdanosti i savremene inovacije u pogledu proizvodnje kamiona kompaktnih dimenzija i velike nosivosti sa malim radijusom okretanja. Isuzu inženjeri proizveli su motor visokih performansi uz potpuno novu konstrukciju turbopunjača promenljive geometrije. Isuzu laki kamion, deo N-Serije kamiona, opremljen je 3.0L motorom od 150 ks, maksimalnog obrtnog momenta od 300Nm.

  Korisna nosivost:

  3265
  kg

  Motor:

  3.0L , 150 KS

  Broj sedišta:

  3
  Ime: Aleksandar Slijepčević
 • Isuzu P 65
  • Isuzu P65 laki kamion ukupne mase 6.5 tona je deo porodice N-Serije kamiona poznatog japanskog kvaliteta. Kamion izuzetne pokretljivosti i manevarskih mogućnosti sa odličnim krugom zaokreta. Enterijer kabine projektovan je sa željom da bude siguran i udoban partner vozaču i putnicima prilikom putovanja i prenosa tereta. Laki kamion P65 dostupan je u kabinskoj verziji „Komfort“. Ova kabina ukupne širine 2010mm pruža veći komfor i udobnost u odnosu na ostale kabinske konfiguracije, a dodatno je opremljena električno podesivim grejnim retrovizorima i vazdušnim jastukom za suvozača. Isuzu P65 laki kamion dostupan je sa manuelnom i poluautomatskom transmisijom pod oznakom NEES II. Robotizovan Isuzu menjač rezultat je smanjene potrebe za manuelnim menjačem i brojnih prednosti automatskog menjača – poput veće udobnosti u vožnji, jednostavnije upotrebe i smanjenog trošenja delova, što kao posledicu ima redukciju ukupnih operativnih troškova vozila.

  Korisna nosivost:

  3485
  kg

  Motor:

  3.0L , 150 KS

  Broj sedišta:

  3
  Ime: Aleksandar Slijepčević
 • Isuzu P 75
  • Isuzu P75 laki kamion ukupne dozvoljene mase do 7.5 tona zadovoljava sve uslove savremenog transporta – jednostavan dizajn obezbeđuje udobnost u vožnji i radu, dok robusnost, nosivost, vučna snaga i motor koji zadovoljava zahtevne EURO VI standarde čine ovaj laki kamion idealnim rešenjem za sve tipove poslovnih aktivnosti koji uključuju prenošenje tereta. Isuzu je svetski lider u proizvodi diesel motora za teretna vozila. Motori koji pokreću Isuzu kamione kreirani su sa fokusom na kompaktnost, laku konstrukciju i ekonomičnost. Kod modela P75 lakog Isuzu kamiona dostupne su dve varijante pogonskih motora različite zapremine i snage koji svojim kvalitetom i pouzdanošću mogu zadovoljiti potrebe različitih korisnika. Isuzu P75 nudi se u dve kabinske verzije – Kabina „Komfort“ i „Dupla“ kabina koja prima 7 članova posade. Obe kabinske varijante nude vrhunski komfor i udobnost i proizvedene su sa ciljem da omoguće najbolju interakciju između vozača i vozila uz jednostavan ulazak i izlazak iz kabine.

  Korisna nosivost:

  4880
  kg

  Motor:

  3.0L , 150 KS , 5.2L

  Broj sedišta:

  3
  Ime: Aleksandar Slijepčević
 • Isuzu Q 95
  • Iako je ISUZU Q95 najveći kamion N serije, sa dužinom od gotovo osam metara i korisnom nosivošću od preko šest tona, i dalje pruža uzornu agilnost zahvaljujući tzv. Cab Forward koncepciji i velikom uglu zakretanja točkova te se sasvim dobro snalazi i u urbanim sredinama, poput lakih kamiona do 3,5 tona nosivosti. Isuzu je svetski lider u proizvodi diesel motora za teretna vozila. Motori koji pokreću Isuzu kamione kreirani su sa fokusom na kompaktnost, laku konstrukciju i ekonomičnost. Model Q95 pokreće snažni 5,2-litarski turbo dizel od 190 konjskih snaga i 510 Nm obrtnog momenta koji sa lakoćom “povlači” ukupnu masu vozila od 9,5 tona. Model Q95 sa 9500 kg bruto težine dolazi u verziji sa tri međuosovinska rastojanja, od kojih je najduže gotovo 4,5 metara, a omogućava nadgradnju dužine do 6,5 metara.

  Korisna nosivost:

  6195
  kg

  Motor:

  5.2, 190 ks

  Broj sedišta:

  3
  Ime: Aleksandar Slijepčević