KATALOG1.03 MB
 • Isuzu P 75 Kiper
  • Isuzu P75 kamion ukupne dozvoljene mase do 7.5 tona nadograđen je trostranom kiperskom nadogradnjom i služi za prevoz rastresitog materijala. Primena Isuzu kamiona sa ovim tipom nadogradnje je izuzetno široka – počev od građevinske operative, preko raznih komunalnih službi pa sve do drvara i građara. Isuzu kamioni poznati su po svojoj robusnosti i izdržljivosti i mnogobrojni vlasnici naših kamiona su to i prepoznali.

  Korisna nosivost:

  3630
  kg

  Motor:

  3.0L, 150 KS

  Broj sedišta:

  3
  Ime: Aleksandar Slijepčević
 • Isuzu M 21 Korpa
  • Na kompaktni laki kamion ISUZU M21 u Ground verziji, bruto nosivosti do 3,5 tona, montirana je teleskopska hidraulična platforma forSte 20D poznate italijanske firme Socage, koja omogućava podizanje korpe na visinu od 19,5 metara i dohvat i rotaciju iste u radijusu od 9 metara Lakoća i jednostavnost rukovanja platformom, daljinske komande, mogućnost postavljanja električnog motora, kao i stabilizatori koji joj omogućavaju da radi i na neravnim površinama su samo neke od karakteristika koje odlikuju Socage platforme u radijusu od 9 metara.

  Korisna nosivost:

  1595
  kg

  Motor:

  1.9L, 120KS

  Broj sedišta:

  3
  Ime: Aleksandar Slijepčević
 • Isuzu P 75 Smećar
  • Isuzu P75 laki kamion ukupne dozvoljene mase do 7.5 tona opremljen je smećarskom nadogradnjom zapremine 5m3. Komunalne službe prepoznale su kompaktne gabarite Isuzu kamiona i uposlile ga na poslovima sakupljanja otpada u gradskim jezgrima sa uskim ulicama. Te zadatke Isuzu P75 uspešno obavlja između ostalog i zahvaljujući poluautomatskom menjaču koji je izuzetno efikasan prilikom čestih zaustavljanja i pokretanja vozila. Isuzu je svetski lider u proizvodi diesel motora za teretna vozila. Motori koji pokreću Isuzu kamione kreirani su sa fokusom na kompaktnost, laku konstrukciju i ekonomičnost. Kod modela P75 lakog Isuzu kamiona dostupne su dve varijante pogonskih motora različite zapremine i snage koji svojim kvalitetom i pouzdanošću mogu zadovoljiti potrebe različitih korisnika.

  Korisna nosivost:

  3500
  kg

  Motor:

  3.0, 150 ks 5.2, 190

  Broj sedišta:

  3
  Ime: Aleksandar Slijepčević