• Isuzu D-MAX Single Cab
  • Novi Isuzu D-Max Single Cab pikap dizajniran je sa ciljem da omogući najbolji ugođaj u vožnji prilikom svakodnevnog obavljanja poslovnih aktivnosti. Mogućnost izbora paketa opreme i nadgradnji tovarnog prostora omogućavaju vam univerzalno Isuzu iskustvo skrojeno po meri i u skladu sa ličnim i poslovnim potrebama.
   Isuzu D-Max Single Cab pikap po dimenzijama tovarnog prostora prevazilazi ostale modele koji dolaze iz Isuzu D-Max porodice. Zahvaljujući dužem sanduku, otvaraju se nove tovarne mogućnosti koje obezbeđuju prevoženje veće količine tereta i robe i u tom pogledu Isuzu D-Max Single Cab pikap je savršena radna mašina koja, bez problema, može odgovoriti na sve postavljene zahteve.

   Dimenzije tovarnog prostora: 2,33 x 1,59 m

   Korisna nosivost: 1130 kg

  Korisna nosivost:

  1130
  kg

  Motor:

  1.9
  l

  Broj sedišta:

  2
  Ime: Aleksandar Slijepčević
 • Isuzu D-MAX Space Cab
  • Isuzu D-Max Space Cab pikap je višenamensko teretno vozilo koje nudi sve na jednom mestu – više prostora u kabini, udobnost u vožnji u svim uslovima exploatacije, a tovarni prostor svojim dimenzijama i lakim pristupom omogućava praktičnu svakodnevnu upotrebu. Isuzu D-Max pikap u Space Cab obliku karoserije, zahvaljujući pristupu kabini preko zadnjih vrata koja se otvaraju u suprotnim smerovima i sedištima na preklapanje na zadnjoj klupi, unosi novu dimenziju praktičnosti u kreiranje prostora, obezbeđujući prostraniju kabinu i duplo više prostora za prevoz putnika nego što je to slučaj u Single Cab varijanti. Uz veliki tovarni prostor izuzetne nosivosti, Isuzu D-Max Space Cab je primer savršenog balansa između prenošenja tereta i udobnog prevoza putnika.

  Korisna nosivost:

  1045
  kg

  Motor:

  163
  ks

  Broj sedišta:

  4
  Ime: Aleksandar Slijepčević
 • Isuzu D-MAX Crew Cab
  • Novi Isuzu D-Max Crew Cab nudi rešenje za sve potrebe modernog kupca. Isuzu D-Max pikap je vredni radnik prilikom vuče tereta (3,5t vučne sile) i drugih poslovnih aktivnosti, ali i neumorni saputnik u svakodnevnim gradskim vožnjama. Enterijer Isuzu D-Max Crew Cab pikapa zadovoljava najviše standarde i pruža ugodan osećaj vožnje. Zahvaljujući dužini karoserije, pored velikog tovarnog prostora, u kabini ima mesta za 5 putnika, dok četvora vrata pružaju komotan ulaz i izlaz iz vozila.
   Zahvaljujući svojoj prijatnoj unutrašnjosti i izdržljivosti na terenu, Isuzu D-Max Crew Cab je idealno rešenje za svakodnevnu upotrebu u poslu, a nakon uspešno obavljenih radnih zadataka, Isuzu D-Max je idealan za odlaske u prirodu i avanture van asfalta. Nosivost kreće od 995 kg za F i FF verzije sa automatskim menjačem, do 1045 kg za ostale Crew varijante.

  Korisna nosivost:

  995
  kg

  Motor:

  1.9
  l

  Broj sedišta:

  5
  Ime: Aleksandar Slijepčević