• Prevoz opasnih materija
  • Isuzu D-MAX nove generacije, u Crew Cab verziji sa četvoro vrata, zadužen je za prevoz opasnih materija, a realizovan je u saradnji sa kompanijom Uniplast iz Šapca, koja je obezbedila posebnu Thermobox nadgradnju

  Korisna nosivost:

  1010
  kg

  Motor:

  1,9
  l

  Broj sedišta:

  6
  Ime: MIlan
  Tel: 666666
 • Mobilna servisna radionica
  • Isuzu D-Max Space Cab mobilna servisna radionica plod je saradnje našeg preduzeća i firme Sortimo Srbija, gde je SPACE CAB pretvoren u terensko servisno vozilo, namenjeno za hitne intervencije na poljoprivrednim mašinama.


   U tovarnom prostoru nosivosti 1045 kg, nalaze se klizne fioke, agregat, a oprema i alat su zaštićeni ugradnjom prekrivača tovarnog sa bočnim staklima, preko kojih je takođe omogućen pristup opremi.

  Korisna nosivost:

  1045
  kg

  Motor:

  1.9
  l

  Broj sedišta:

  4
  Ime: Aleksandar Slijepčević
 • Mini hladnjača
  • Isuzu D-Max ne samo što je poznat po svojoj izdržljivosti i pouzdanosti, nego važi i za jedan od najsvestranijih pikapa na tržištu, sa brojnim mogućnostima modifikacija, kako za civilne, tako i za vojne potrebe.
   Umesto klasičnog tovarnog sanduka, ova Crew Cab verzija dobila je specijalnu nadgradnju za prevoz namirnica - hladnjaču Prostranu komoru za prevoz namirnica, po najvišim standardima, izradila je firma Uniplast iz Šapca, koja slične proizvode plasira i na tržište Evropske Unije

  Korisna nosivost:

  980
  kg

  Motor:

  2,5
  l

  Broj sedišta:

  5
  Ime: Aleksandar Slijepčević
 • Vatrogasno vozilo
  • ISUZU D-Max VP 280/20, navalno vozilo, namenjeno za prilaz i početno gašenje požara kako na urbanim lokacijama, tako i na nepristupačnim, ruralnim terenima. Vozilo može da preveze pet odraslih osoba, a zahvaljujući pogonu na sva četiri točka i reduktoru, silazak sa asfalta ne predstavlja nikakav problem Na standardni tovarni sanduk Crew Cab verzije, dužine 1,5 metara, montirana je specijalna nadgradnja sa tri bočne roletne, a oprema za gašenje požara nalazi se na specijalnoj fioci koja se izvlači iz tovarnog prostora.

  Korisna nosivost:

  1020
  kg

  Motor:

  1,9
  l

  Broj sedišta:

  5
  Ime: Aleksandar Slijepčević
 • Hidraulična platforma
  • Isuzu D-MAX Single Cab 4×2, poslužio je kao osnova za nadgradnju sa zglobnom hidrauličnom teleskopskom platformom Socage A314. Vozilo sa ovom nadgradnjom je od izuzetne koristi za komunalne službe prilikom održavanja ulične rasvete, kao i za visinske radove na električnoj mreži.

   Za nadgradnju je odabrana hidraulična teleskopska platforma A314 poznate italijanske firme Socage, čija je radna visina 13,2 metra, a nosivost “korpe” 225 kilograma. Platforma ima mogućnost rotacije od 270 stepeni, dok je samu “korpu” moguće zakretati za +/- 90 stepeni.

  Korisna nosivost:

  1090
  kg

  Motor:

  1,9
  l

  Broj sedišta:

  2
  Ime: Aleksandar Slijepčević
 • Kamionski sanduk
  • Isuzu D-max sa kamionskim sandukom je praktična verzija ovog pikapa za prevoz gabaritnog tereta. Ova varijanta je odgovor na sve učestalije zahteve klijenata da u isto vreme imaju vozilo sa 4x4 karakteristikama, kao i teretnjaka za prevoz robe koja u standardni tovarni prostor inače ne bi stala (npr. točak od kombajna, radne mašine itd). Mogućnost spuštanja dve bočne i zadnje stranice tovarnog prostora, omogućavaju laganu i bezbednu manipulaciju robom. Takođe bitna činjenica je da je u ovom slučaju tovarni sanduk potpuno ravan i maksimalno iskoristiv.

  Korisna nosivost:

  980
  kg

  Motor:

  2.5
  l

  Broj sedišta:

  5
  Ime: Aleksandar Slijepčević